Food Nation
Livrare GRATUITĂ la comenzile peste 199 lei în Buc și IF
  • ☎️ Comandă la 0720 29 29 92
  • MASA DE CRACIUN – COMANZI SAU GATESTI?

    MASA DE CRACIUN – COMANZI SAU GATESTI?

    MASA DE CRACIUN – COMANZI SAU GATESTI?

    Masa de Craciun este unul dintre cele mai asteptate momente din an. Si nu pentru ca pofta de sarmale sau tochitura este mare. Ci pentru ca marcheaza clipele in care lasam totul deoparte si venim laolalta pentru a petrece timp de calitate impreuna.

    Cu toate acestea, daca TU esti persoana care gazduieste masa de Craciun, lucrurile se complica putin. Pentru ca stim cu totii ce inseamna asta! Curatenie, cumparaturi, cadouri, decoratiuni, timp petrecut in telefon pentru invitatii si confirmari, gatit, intretinut atmosfera, spalat vase, curatenie. Un ciclu care este destul de solicitant.

    VREMURI CU POFTA MARE

    Mesele festive sunt repere foarte importante in cultura gastronomica romaneasca si nu numai. In vremurile de odinioara, acestea erau prilejul ideal pentru ca gospodinele sa isi etaleze retetele mostenite si dibacia in a prepara cat mai multe feluri de mancare. Craciunul, in mod special, presupunea o exagerare atat a felurilor, cat si a cantitatilor gatite. Astazi, putem intelege de ce. Intr-o vreme in care optiunile culinare erau limitate de oferta saraca de produse, sarbatorile veneau ca o eliberare. Iar meniul bogat era asteptat cu jind de toata lumea.

     

    ZILE CU POFTA BUNA

    In prezent, traditiile se adapteaza vremurilor pe care le traim. Mesele festive inca joaca un important rol social. Doar ca imbraca o alta forma. Accentul nu mai este pus pe timpul petrecut la cratita cu scopul de a dovedi dibacia culinara, ci pe timpul petrecut cu oamenii dragi.  2020 este chiar apogeul acestor modificari ale prioritatilor in prag de sarbatori. Pentru ca a fost anul care a marcat foarte multe schimbari in stilul de viata al tuturor.

    Anul acesta, mai mult ca oricand, masa de Craciun va fi o distragere a atentiei, o incantare si o celebrare a vietii. De aceea este firesc sa iti doresti sa iasa totul perfect! Regulile de distantare sociala si starea de urgenta vor schimba probabil felul in care se va petrece, dar nu vor schimba rasetele, emotiile si candoarea care se vor instala in jurul mesei.

    Asa ca daca nu ai luat o decizie, ar cam fi timpul. Pe ce vei pune mana in Ajun? Pe oale sau pe telefon?

    GATESTI MASA DE CRACIUN?

    Atunci ar trebui sa stii din timp cate persoane iti vor trece pragul in cele 3 zile de sarbatoare. Astfel, vei putea stabili exact ce si cata mancare vei face. De asemenea, vei putea gandi impartirea spatiului astfel incat acesta sa fie sigur si confortabil pentru toata lumea. Stim ca fiecare familie are propria rutina. Vrem doar sa iti amintim ca la ea trebuie sa adaugi un plus de atentie pentru musafiri. Adica sa nu uiti sa verifici daca exista alergici sau preferinte speciale in ceea ce priveste mancarea. Pentru ca, nu-i asa, iti doresti ca toata lumea sa se bucure de masa de Craciun, fara sa isi faca griji ca nu le va fi pe plac?!

    Ah, inca o sugestie rapida! Un pahar de vin mereu la indemana creste sporul in bucatarie. Da, Craciunul ar trebui sa fie despre relaxare si voie buna. Chiar si pentru bucatareasa! Asa ca cere ajutorul familiei daca simti ca esti coplesita, regaseste-ti echilibrul si gateste mancarea in ritmul tau.

    VREI SA COMANZI MASA DE CRACIUN?

    S-ar putea sa fie una dintre cele mai inspirate decizii pe anul acesta. Pentru ca oricat de romantica ar parea pregatirea mancarii cu colinde pe fundal in timp ce copiii se joaca, realitatea este un pic diferita. Mai ales daca iei in calcul faptul ca va trebui sa gatesti vreme de mai multe zile, variate si numeroase preparate, pentru cel putin doua randuri de musafiri diferiti. Acesta este momentul in care incepi sa iti doresti sa fi avut vreo 5 cuptoare si trei aragazuri. Trebuie sa recunosti! Marele dezavantaj al gatitului acasa pentru masa de Craciun este haosul care pune stapanire pe… tot. Haosul care iti rapeste din timpul si bucuria de a fi alaturi de cei dragi.

    Din fericire, acum poti comanda tot ceea ce ti-ai fi droit sa gatesti!  Poti umple masa de Craciun cu toate preparatele traditionale fara de care aceasta sarbatoare ar trece neobservata.

    Cum poti face asta? Simplu!

    1. Stabileste cati invitati vei avea.
    2. Incearca sa le afli gusturile si preferintele.
    3. Apoi alege din meniul Food Evolution preparatele si cantitatile de mancare de care stii ca ai nevoie pentru ca la final de masa, toata lumea sa isi descheie un nasture de la pantalon.

    Stai linistita! Nu e niciun secret. Cu totii facem la fel! 😊

    Acum ca ai ales cu ce feluri de mancare vei umple masa de Craciun, contacteaza-ne si plaseaza comanda! Bucatarii Food Evolution vor alege cele mai calitative ingrediente si vor gati bucatele preferate chiar in ziua livrarii. Astfel, nu doar ca vei primi la timp ce ai comandat, dar vei avea siguranta ca totul e proaspat si bun.

    Din pasiune pentru mancare si cu respect pentru gusturile care aduc oamenii împreuna

    Toata lumea stie ca iti place sa gatesti pentru cei dragi. Dar tu mai stii si ca uneori e mai placut ca cineva sa gateasca si pentru tine si pentru ei. Asa ca daca in ziua Craciunului vrei doar sa te bucuri de masa si atmosfera, lasa mancarea pe seama noastra!

    Castigi timp si economisesti resurse financiare!

    Oferi varietate si diversitate!

    Scapi de spalatul interminabil al oalelor si vaselor mari!

    Reduci stresul si responsabilitatea!

     

    Lasă un comentariu

    Comentariile se vor aproba de câtre un admin

    Ce cauți?

    Beneficiază de reduceri exclusiv pe email și află printre primii de noutăți!

    Abonează-te acum și profită de reduceri exclusive pe email alături de cei dragi.

    Pilaf cu piept pui

    Cineva din București a cumpărat

    Pilaf cu piept pui

    10 minute din Popesti-Leordeni

    Coșul tău