Food Nation
Livrare GRATUITĂ la comenzile peste 199 lei în Buc și IF
 • ☎️ Comandă la 0720 29 29 92
 • Metode de Plata

  Puteti cumpara produsele de pe site-ul foodnation.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

  💵 Ramburs (cash) la livrarea coletului

  Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

  💳 Prin Card bancar

  Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul ePayment. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele ElectroFun sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

   

  💳 🚚 Prin Card Bancar la Livrare

  Acum poti plati in siguranta cu cardul la livrare - pentru a beneficia de aceasta optiune va rugam in momentul in care plasati comanda sa specificati acest aspect pentru a oferi POS-ul curierului. 

  Ce cauți?

  Beneficiază de reduceri exclusiv pe email și află printre primii de noutăți!

  Abonează-te acum și profită de reduceri exclusive pe email alături de cei dragi.

  Sarmale în foi de viță

  Cineva din București a cumpărat

  Sarmale în foi de viță

  10 minute din Popesti-Leordeni

  Coșul tău