Food Nation
Livrare GRATUITĂ la comenzile peste 199 lei în Buc și IF
  • ☎️ Comandă la 0720 29 29 92
  • Platouri

    Platouri

    Te pregătești de o petrecere pentru un eveniment important din viața ta? Ai nevoie de cele mai bune preparate pentru o întrunire de familie sau pentru un team building? Ai văzut gama noastră de platouri cu mâncare de petrecere? Poți alege din multitudinea de combinații pe cele care îți plac cel mai mult și care se potrivesc perfect pentru tematica petrecerii tale. Cu ajutorul acestor platouri vei obține cu siguranță atmosfera festivă pe care ți-o dorești și toți invitații vor fi fericiți fără să fie nevoie să aloci timp gătitului și aranjamentelor. Cumpără acum platouri cu mâncare din magazinul nostru online și bucură-te de preparate de calitate aranjate în moduri cât mai elegante și interesante.

    Platouri de mâncare cu livrare la domiciliu

    Este tot mai greu să găsești timpul necesar pentru a face platourile cu mâncare pentru petreceri. În primul rând va trebui să aloci timp pentru gătit, ulterior va trebui să te ocupi de aranjamente astfel încât forma finală a platoului să fie una specială. Cu ajutorul nostru, poți folosi acest timp prețios în moduri mult mai plăcute, deoarece îți oferim serviciile de livrare platouri cu mâncare la comandă. Tot ce trebuie să faci este să selectezi tipurile de platouri despre care știi că îți vor satisface invitații și să comanzi cantitatea potrivită. Ne vom asigura că primești un platou cu mâncare acasă așa cum stabilim de comun acord, astfel încât petrecerea ta să fie una reușită. Toate preparatele sunt obținute din ingrediente proaspete, de foarte bună calitate și atent selecționate de echipa noastră de specialiști. Comandă acum un platou cu mâncare pentru petrecere și distrează-te alături de invitații tăi.

    Pentru comenzile mai mari de 99 de lei ai livrare gratuită în București, iar pentru Ilfov, te bucuri de livrare gratuită la comenzile de peste 149 de lei.

    Livrare platou mâncare în București și Ilfov

    Știm că tot ceea ce îți dorești este să impresionezi invitații de la petrecerea pe care te-ai străduit atât de mult să o organizezi și de aceea te așteptăm cu mai multe tipuri de platouri cu mâncare pentru petreceri:

    Alegând să comanzi un platou cu mâncare în București, poți să te ocupi de alte sarcini pentru organizarea petrecerii sau poți alege să folosești timpul rămas în moduri mult mai plăcute și mai interesante, pentru că nu va mai trebui să gătești și să pierzi timpul cu aranjarea platourilor. Cu ajutorul nostru, petrecerea ta va fi perfectă!

    Lasă un comentariu

    Comentariile se vor aproba de câtre un admin

    Ce cauți?

    Beneficiază de reduceri exclusiv pe email și află printre primii de noutăți!

    Abonează-te acum și profită de reduceri exclusive pe email alături de cei dragi.

    Voucher Cadou

    Cineva din București a cumpărat

    Voucher Cadou

    10 minute din Popesti-Leordeni

    Coșul tău