Food Nation
Livrare GRATUITĂ la comenzile peste 199 lei în Buc și IF
 • ☎️ Comandă la 0720 29 29 92
 • Minuturi

  Minuturi

  Minuturi

   

  O gustare caldă este mereu bine venită, atât la petreceri şi alte evenimente, cât şi în zilele în care pur şi simplu nu vrei să găteşti şi vrei un starter delicios pentru întreaga familie sau pentru prietenii pe care îi inviţi la masă. Te aşteptăm cu preparate savuroase după cele mai bune reţete, pe care să le încerci din magazinul Food Evolution. Îţi oferim servicii de livrare minuturi în Bucureşti sau în Ilfov. Comandă mâncare starter şi bucură-te de preparate obţinute din ingrediente naturale, atent selecţionate şi combinate cu grijă şi atenţie de specialiştii din bucătăria noastră.

   

  Minuturi cu livrare la domiciliu

   

  Este din ce în ce mai greu să te bucuri de preparatele preferate care să aibă aroma şi calităţile pe care le doreşti, iar atunci când dai o petrecere cu siguranţă vrei să le oferi invitaţilor tăi cele mai bune preparate. Dacă nu ai timp să găteşti şi vrei să aloci mai mult timp pentru alte detalii cum ar fi decoraţiunile şi amenajarea interiorului, suntem alături de tine şi te ajutăm cu cele mai bune minuturi pe care să le oferi la petrecerea ta. Comandă mâncare petrecere din magazinul nostru online şi îţi poţi răsfăţa invitaţii cu cele mai savuroase preparate.

   

  Pentru comenzile în Bucureşti, te bucuri de livrare gratuită startere la domiciliu la comenzile mai mari de 99 de lei, iar pentru comenzile în Ilfov beneficiezi de livrare gratuită la comenzile mai mari de 149 de lei. Toate preparatele noastre sunt proaspete şi sunt gătite atunci când sunt preluate comenzile.

   

  Livrare minuturi în Bucureşti şi Ilfov

   

  Comandă mâncare zi de naştere şi selectează preparatele dorite de pe lista noastră, ţinând cont de toate ingredientele şi reţetele preferate de invitaţii tăi:

   

   

  Toate aceste preparate alături de multe altele vor fi o alegere ideală pentru orice petrecere. Apelează la serviciile noastre de livrare minuturi şi bucură-te de cea mai bună mâncare pentru petrecere fără să fie nevoie să o găteşti tu. Cu ajutorul nostru, poţi utiliza timpul liber rămas într-un mod plăcut şi te poţi relaxa înainte de orice eveniment. Alege cantitatea dorită şi o gamă cât mai variată de preparate, iar masa ta de petrecere va fi cu siguranţă completă şi pe gustul tuturor invitaţilor tăi.

   

  Lasă un comentariu

  Comentariile se vor aproba de câtre un admin

  Ce cauți?

  Beneficiază de reduceri exclusiv pe email și află printre primii de noutăți!

  Abonează-te acum și profită de reduceri exclusive pe email alături de cei dragi.

  Tocană de vită cu cartofi și ardei kapia

  Cineva din București a cumpărat

  Tocană de vită cu cartofi și ardei kapia

  10 minute din Popesti-Leordeni

  Coșul tău