Food Nation
Livrare GRATUITĂ la comenzile peste 99 lei în Buc și IF
 • ☎️ Comandă la 0720 29 29 92
 • Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. FOOD EVOLUTION MEALS SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

   

  Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

   

  Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

   

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor

  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

  • Legea 365/2002 privind comertul electronic

   

  FoodNation.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul FoodNation.ro

   

  Intregul continut al site-ului FoodNation.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea FOOD EVOLUTION MEALS SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul FOOD EVOLUTION MEALS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

   

  Domeniul FoodNation.ro este detinut de catre FOOD EVOLUTION MEALS SRL Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

   

  Produsele prezentate pe FoodNation.ro sunt comercializare de FOOD EVOLUTION MEALS SRL Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

  Fotografiile/clipurile/recenziile/datele personale/informatiile dvs. furnizate catre FOOD EVOLUTION MEALS SRL sau FoodNation.ro prin intermediul oricarui canal de comunicare (email, what's app, telefonic etc) pot fi folosite in scop comercial, clientul exprimandu-si acordul automat in momentul in care a furnizat aceste materiale oferind-si si acordul GDPR o data cu trimiterea acestor informatii/materiale.

  In situatia in care, din diferite considerente, incercarea de plata online cu cardul prin intermediul procesatorului de plati nu se finalizeaza cu succes veti primi pe adresa dumneavoastra de e-mail utilizata la plasarea comenzii un link prin intermediul caruia veti putea relua procesul de plata. E-mail-ul ce contine link-ul de plata va fi transmis de catre EuPlatesc, in numele FOOD EVOLUTION MEALS SRL

  Raporturile comerciale dintre dumneavoastra si FOOD EVOLUTION MEALS SRL se derulaza prin intermediul site-ului foodnation.ro in baza prezentelor TE&CO si sunt reglementate de Ordonanța de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii , precum si pentru modificarea și completarea unor acte normative.

  Avand in vedere Ordonanța de Urgenta nr. 34/2014 34/2014, va informam ca furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9 15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale.

  Ce cauți?

  Beneficiază de reduceri exclusiv pe email și află printre primii de noutăți!

  Abonează-te acum și profită de reduceri exclusive pe email alături de cei dragi.

  Musaca

  Cineva din București a cumpărat

  Musaca

  10 minute din Popesti-Leordeni

  Coșul tău