Food Nation
Livrare GRATUITĂ la comenzile peste 199 lei în Buc și IF
 • ☎️ Comandă la 0720 29 29 92
 • 🔹 Nivele de Reduceri

  Food Nation îți pune la dispoziție un sistem prin care obții reduceri PERMANENT, cât timp plasezi regulat comenzi și acumulezi puncte.

  👉 În funcție de valoarea comenzilor pe care le faci de pe un cont în fiecare lună, vei trece prin câteva nivele de fidelitate, care îți garantează reduceri la orice comandă!

  Reducerile se împart pe 5 Nivele:

  🟠 Bronz – 3% Reducere

  🔘 Silver – 5% Reducere

  🟡 Gold – 10% Reducere

  ⚪ Platinum – 15% Reducere

  🔵 Diamond – 20% Reducere

   

  👉 Vei porni automat de la nivelul Bronz (3% reducere) și vei trece de la un nivel la altul în funcție de valoarea comenzilor pe care le faci.

  👉 Când treci la un nou nivel, poți beneficia de reducerea aferentă acelui nivel timp de 6 luni de zile. Această perioadă se poate prelungi la infinit pe măsură ce plasezi noi comenzi, sau dacă treci între timp la un nivel superior.

  👉 Cei mai mari beneficiari ai acestui sistem sunt cei care plasează în mod regulat comenzi mai consistente pentru locurile de muncă. În acest fel se va ajunge la ultimul nivel extrem de rapid și întreaga echipă va beneficia de preparate delicioase la prețuri mai mult decât avantajoase!

   

  🔹 Bonus Cashback

  Pe lângă aceste nivele de reduceri, după plasarea fiecărei comenzi îți vor intra în cont și puncte de fidelitate… pe care le poți folosi pentru a genera vouchere de reduceri fixe (ex. 20, 50, 100 lei).

   

  Cum se folosește? 

  În partea din stânga a ecranului îți apare o „etichetă” cu un steguleț alb care îți deschide „Pașaportul de Reduceri”.

   

  După ce deschizi „Pașaportul de Reduceri”, vei vedea pe ecranul principal Nivelul la care te afli în acest moment (marcat cu portocaliu în imaginea de mai sus), dar și valoarea totală a comenzilor necesare pentru a trece la următorul nivel.

  Pentru a folosi reducerea aferentă Nivelului la care te afli, trebuie să apeși butonul „Colectează” (marcat cu roșu în imaginea de mai sus).

   

   

  Ți se va deschide un meniu (ca în imaginea de mai sus), de unde poți genera vouchere de reducere în funcție de nivelul la care te afli în acest moment (câmpul marcat cu roșu). 

  După cum vezi și în imagine, te costă zero puncte să generezi acel voucher.

  Tot ce trebuie să faci este să apeși butonul colectează și vei genera pe loc un voucher de reducere pe care îl poți folosi imediat. 

  ❗ După ce ai acumulat un număr satisfăcător de puncte, poți folosi câmpul marcat cu portocaliu pentru a genera vouchere de valoare fixă în lei pentru a beneficia de o reducere mai substanțială.

  👉 Pentru a folosi voucherele, apasă butonul Voucher din dreapta sus (marcat cu o săgeată în imaginea anterioară). 

  * Valabilitatea punctelor este de 60 de zile din momentul livrării unei comenzi. 

   

  În final, tot ce mai rămâne de făcut este să apeși pe butonul „Aplică Voucher” din dreptul voucherului pe care dorești să-l folosești, iar apoi poți să te bucuri de reducere pentru o masă delicioasă, ca la mama acasă. 🥰

   

  Ce cauți?

  Beneficiază de reduceri exclusiv pe email și află printre primii de noutăți!

  Abonează-te acum și profită de reduceri exclusive pe email alături de cei dragi.

  Sarmale în foi de viță

  Cineva din București a cumpărat

  Sarmale în foi de viță

  10 minute din Popesti-Leordeni

  Coșul tău