Food Nation
Livrare GRATUITĂ la comenzile peste 199 lei în Buc și IF
 • ☎️ Comandă la 0720 29 29 92
 • MISIUNE

  Misiunea Food Evolution este de a pune în valoare atât echipa extraordinară de profesioniști pasionați de bucătărie, cât și gusturile autentice ale clienților noștri, prin preparate culinare delicioase și serviciul impecabil pe care le livrăm. Și facem asta zi de zi, astfel:

  Pregătind mâncăruri alese în cantități generoase, dar prietenoase cu bugetul.

  Construind relații solide cu angajații și clienții deopotrivă.

  Asigurând un nivel înalt de satisfacție a tuturor celor care aleg preparate culinare din meniul nostru.

  Menținând calitatea ingredientelor, gustului, mâncării și serviciilor.

   

  VIZIUNE

  Vrem să devenim cel mai bun serviciu de livrare mâncare gătită în cantități generoase, oferind preparate culinare accesibile ca preț, dar fără a compromite în vreun fel calitatea ingredientelor.

  Viziunea Food Evolution este una măreață, dar 100% realizabilă. Pentru că are la bază pasiunea și știința care fac din mâncare o adevărată experiență. În același timp, viziunea Food Evolution este simplă în exprimare și complex în practică. Pentru că ne dorim să fim întotdeauna principala resursă pentru clienții care caută să dea gust zilelor și evenimentelor lor.

  • Creăm gusturile care aduc oamenii împreună și căutăm să avem un impact pozitiv asupra clienților noștri, echipei din bucătărie, mediului și comunității.

   

  • Oferim un serviciu versatil și flexibil, cu consistență și prezentare, care va lăsa o impresie durabilă prin calitatea alimentelor și servirii.

   

  • Construim o reputație notabilă, încercând să ne autodepășim cu fiecare livrare și preparat culinar care asigură deliciul clienților noștri și succesul evenimentelor pe care le organizează.

   

   

  VALORI

  După 19 ani de activitate pe piață și o reinventare majoră, putem concluziona că valorile care ne ajută să construim neobosit sunt cele care ne-au format, pe fiecare dintre noi în parte, ca oameni. De aceea vom menține integritatea în tot ceea ce facem, vom continua să dezvoltăm gustul și să ne extindem pentru a satisface cerințele clienților noștri, vom fi competitivi prin preparate culinare de calitate, vom depăși așteptările și vom dezvolta relații de lungă durată cu echipa, furnizorii și clienții noștri.

  Am fost, suntem și vom fi serioși cu privire la principiile care ne ajută să fim mai buni:

  Calitate înainte de toate!

  Onestitate și autenticitate în arome!

  Profesionalism și responsabilitate!

  Ce cauți?

  Beneficiază de reduceri exclusiv pe email și află printre primii de noutăți!

  Abonează-te acum și profită de reduceri exclusive pe email alături de cei dragi.

  Dovlecei și roșii gratinate

  Cineva din București a cumpărat

  Dovlecei și roșii gratinate

  10 minute din Popesti-Leordeni

  Coșul tău