Food Nation
Livrare GRATUITĂ la comenzile peste 199 lei în Buc și IF
 • ☎️ Comandă la 0720 29 29 92
 • LIVRARE GRATUTIA DISPONIBILA | DOAR BUCURESTI & ILFOV

  La Food Evolution, suntem dedicați experiențelor culinare complete și ne asigurăm că, în fiecare zi, tu ai toate motivele să îți păstrezi încrederea în promisiunea noastră.

  Gătim exclusiv la comanda ta, pe gustul tău.

  Îți poți personaliza produsele în funcție de preferințe, de la cantitatea de sare, până la tipul de verdeață dorită.

  Răcim produsele controlat,conform standardelor europene.În cel mai sigur mod pentru tine.

  Imediat după ce gătim preparatele, le răcim controlat pana la 4C. Această tehnică de răcire controlată, realizată la noile standarde europene de calitate este sigură, sănătoasă și elimina riscul dezvoltării bacteriilor. În plus, alimentele astfel pregătite își păstrează mai mult timp prospețimea și aroma.

  Îți livrăm comanda în siguranță, cu mașini frigorifice.

  Comanda ta este livrată cu o flota de mașini frigorifice dedicate, care au rolul de a menține temperatura constantă a preparatelor, până la tine acasă. Iar tu ai astfel garanția că mâncarea pe care ai primit-o și-a păstrat intacte integritatea și prospețimea.

  Mai mult confort pentru tine. Acelasi gust delicios al preparatelor Food Evolution


  Atunci când primești comanda, poți să o pui direct in frigider. În câteva minute, printr-o simplă încălzire, mâncarea favorită își recapătă textura și savoarea.


  *Recomandarea noastră este ca să utilizezi o tigaie de teflon cu capac pentru a asigura încălzirea uniformă a preparatelor și evitarea tigăilor de email care pot cauza lipirea mâncării de vas.

  Comandă eficient, comandă dimineața.


  Știm cât de important este să îți respecți programul și angajamentele. De aceea, pentru că avem un volum ridicat de solicitări, îți recomandăm să planifici comenzile în prima parte a zilei pentru a te asigura că ai preparatele favorite pe masă atunci când îți dorești.

  Alege, de fiecare dată, cu încredere și în siguranță Food Evolution. Acum te poți bucura de timp împreună cu cei dragi, și de preparatele ajunse la tine acasă.

  Ce cauți?

  Beneficiază de reduceri exclusiv pe email și află printre primii de noutăți!

  Abonează-te acum și profită de reduceri exclusive pe email alături de cei dragi.

  Ostropel de pui cu piure

  Cineva din București a cumpărat

  Ostropel de pui cu piure

  10 minute din Popesti-Leordeni

  Coșul tău