Food Nation
Livrare GRATUITĂ la comenzile peste 199 lei în Buc și IF
 • ☎️ Comandă la 0720 29 29 92
 • De ce să alegi Food Nation? Food Nation este serviciul tău de livrat mâncare delicioasă, în cantități mari… ca la mama acasă. Acum poți comanda preparatele din copilărie de care ți-e dor, fără să pierzi 2-3 ore în bucătărie… la prețuri surprinzător de mici. Noi îi spunem „Mâncare la Oală” și te invităm s-o încerci și tu - împreună cu cei dragi.

  🔹 Porții mari 🔹 Prețuri mici 🔹 Economisește 2-3 ore 🔹 Bucate ca la mama 🔹 Promoții periodice 🔹 Ingrediente de calitate 🔹 🤔


  Cum funcționează?

  Tot ce trebuie să faci este să plasezi o comandă pentru ziua următoare. Ai timp până la ora 00:00 să plasezi comanda, iar noi ne asigurăm că vei primi preparate prospete și delicioase în ziua următoare, astfel încât să nu-ți mai bați capul cu ce mănânci împreună cu cei dragi. Atenție: toate mâncărurile sunt gătite la comandă, ceea ce înseamnă că poți să ai cerințe personalizate, cum ar fi să adăugăm sau să eliminăm un anumit ingredient! 🍲 Comandă pentru întreaga familie Meniul este diversificat, cu ingrediente de calitate, potrivit pentru toți din casă, de la mic la mare. Poate nu ai o mamă în apropiere care să îți livreze o oală cu ciorbă, sarmale sau ardei umpluți atunci când nu ai timp (sau chef) să petreci câteva ore în fața aragazului. Cu Food Nation este ca și cum ai avea o mămică de încredere care până acum a livrat la peste 50.000 de clienți și care poate să-ți sară în ajutor ori de câte ori ai nevoie! 👉 Porții mari la un preț avantajos!

  🥘 Îți oferim preparate pe care le găsești cu greu la restaurant. O mică „armată” de mămici și iubite ne vizitează în fiecare zi, pentru că le facem viața mult mai ușoară - atât în cuplu cât și în familie… De fiecare dată când comanzi de la Food Nation, știi că vei avea mai multă fericire în farfurie și mai puțină bătaie de cap în bucătărie. În fiecare săptămână se schimbă 1-2 preparate astfel încât să fim mereu în armonie cu anotimpul și cu preferințele clienților noștri. Dacă te pricepi mai degrabă la mâncat decât la gătit, e perfect! Suntem aici pentru tine. Tu ne spui care e gustul pe care îl cauți, iar noi ți-l punem în farfurie.
  🥣 Acum ai opțiunea de a comanda mâncăruri complexe fără să mai petreci ore întregi în fața aragazului. Să mănânci diversificat, fără bătaie de cap și fără dezordine în bucătărie e cam complicat. Dar este exact ce-ți oferim noi - o dietă variată, mai echilibrată și adaptată preferințelor tale culinare. Printre cele mai populare preparate se numără bucatele care necesită mult efort: sarmale, chifteluțe, ardei umpluți, șnițele și ciorbe. Toate astea fără să-ți intre miros în haine.

  🥗 Ingrediente locale, de calitate! Peste 80% din ingrediente sunt livrate proaspete în fiecare zi de la furnizori mari (autorizați). Avem un control strict al calității. Toate legumele sunt fresh, iar în sezon lucrăm doar cu ingrediente locale. Toate fructele și legumele sunt „luate la mână”, iar ce nu este conform standardelor de prospețime sau dimensiuni este returnat și înlocuit. Pentru a putea garanta calitatea produselor noastre, toate preparatele sunt gătite (la comandă) în ziua livrării.

  🍳 Bucătărie profesională cu standarde ireproșabile. Bucătăria este desfășurată pe 2 nivele, și este locul unde lucrează 40 de persoane. Totul este segmentat conform tururor solicitarilor legale, pe o suprafață totală de aproximativ 2.000 m2. Fiecare membru al staffului este întotdeauna echipat cu halate și capeline. Recipientele pe care le folosim la livrare sunt dintr-un plastic special – reciclabil, rezistent termic și potrivit pentru cuptorul cu microunde. Acest plastic special este „BPA Free” și deci potrivit pentru întreaga familie, fără a contamina alimentele cu substanțe toxice (cum se întâmplă cu alte tipuri de plastic).

  Ce cauți?

  Beneficiază de reduceri exclusiv pe email și află printre primii de noutăți!

  Abonează-te acum și profită de reduceri exclusive pe email alături de cei dragi.

  Tocăniță de ficăței cu legume

  Cineva din București a cumpărat

  Tocăniță de ficăței cu legume

  10 minute din Popesti-Leordeni

  Coșul tău