Food Nation
Livrare GRATUITĂ la comenzile peste 199 lei în Buc și IF
 • ☎️ Comandă la 0720 29 29 92
 • Îți suntem alături la bine si la rau

  Servicii de catering pentru parastas/pomana

  Comemorează viața celor ce nu mai sunt, cu o masă bună!

  Food Evolution pregătește și livrează meniuri speciale pentru pomana. Indiferent de locația în care faci parastasul celui drag, Food Evolution îți aduce: 

  -Mâncare gătită în ziua livrării 
  -Preparate proaspete din ingrediente calitative 
  -Meniuri de post sau de dulce 
  -Colaci, prescură, colivă 
  -Gustări dulci sau fructe 


  Peste 9827de meniuri livrate

  O înmormântare sau un parastas sunt evenimente destul de costisitoare și solicitante. De aceea, știm că pentru pomana speri să găsești preparate economice, dar gustoase, proaspete, calitative și reconfortante. Nu mai trebuie să cauți! La Food Evolution, îmbinăm gustul cu experiența cu grija față de clienți și oferim meniuri avantajoase, oriunde alegi să ții mesele!

  Cum functioneaza?

  1. Alegi din meniul nostru preparatele individuale si iti creezi singur meniul sau alegi dintr-un meniu deja prestabilit

  2. Stabilesti numarul de meniuri necesare pentru pomana/parastas

  3.Contacteaza-ne pentru a ne transmite comanda si informatiile

  4. Imparte o masa delicioasa cu cei apropiati, pentru o pomenire si o rugaciune


  Alege din meniurile cele mai vandute

  Comanda minima 10 meniuri - Livrare GRATUITA in Bucuresti si Ilfov

  Creaza-ti singur propriul meniu

  Comanda minima 10 meniuri - Livrare GRATUITA in Bucuresti si IF

  Creaza-ti singur propriul meniu

  Food Evolution - serviciul de catering potrivit, în momentele dificile!  La Food Evolution, am învățat că este important să fim alături de clienții noștri în viața de zi cu zi, în clipele de fericire, dar și momentele de tristețe. De aceea, serviciul nostru de catering livrează mâncare proaspătă și gustoasă mai ales la evenimentele de pomenire a celor dragi.

  Ca profesioniști în bucătăria tradițională și internațională facem parte din comunitate de aproape două decenii. În cei 19 ani am învățat că membrii acestei comunități din București și împrejurimi se ajută reciproc, indiferent de ocazie sau necaz. Așa că ne-am proiectat serviciile în același spirit: pentru a oferi ajutor și confort. Pentru a livra clienților noștri o experiență gustoasă, fără stres, indiferent de ocazie.

  Vom pregăti cu drag și grjă mâncarea, vom personaliza meniurile pentru a vă satisface nevoile și îți vom fi alături pentru un eveniment de comemorare la un cost care se potrivește bugetului tău.


  ▶ Iti oferim sprijin in alegerea preparatelor potrivite

  ▶ Luam in considerare specificatiile tale

  ▶ Mancarea va fi preparata de bucatari cu experienta

  ▶ Putem realiza meniuri de post sau pentru vegetarieni

  ▶ Vor fi folosite doar ingrediente proaspete de calitate

  ▶ Iti livram GRATUIT in Bucuresti si Ilfov

  Food Evolution - Cateringul ce respectă tradițiile!

  A face pomana și a da de pomana sunt responsabilități solicitante pentru o persoană îndoliată. De aceea, sprijinul cu aceste cutume este deseori necesar. A găti pentru cei invitați, a pregăti toate bucatele destinate etapelor pomenirii presupune timp, răbdare și chiar resurse financiare semnificative. La Food Evolution avem înțelegerea acestor lucruri. Și mai avem priceperea și experiența necesare pentru a-ți lua greutatea pregătirilor de pe umeri. Fără să te sperie costurile! 
  Conform tradiției, pomana este dovada creștinească de neuitare a celor ce au părăsit această lume. Mai mult decât atât, este rugăciunea pe care cei încă în viață o adresează lui Dumnezeu, pentru sufletele răposaților. Parastasul, slujba de pomenire și pomana în sine se fac astfel: 

  După slujba de înmormântare 


  ▶La 3 zile  

  ▶La 9 zile 
  ▶La 40 de zile 
  ▶La 6 luni 
  ▶La un an 
  ▶Apoi o dată pe an în fiecare an 

  Ziua grea a înmormântării se termină de obicei cu o împăcare. O împăcare a spiritului, știind că faci ceea ce trebuie pentru sufletul celui pierdut. De cele mai multe ori, această împăcare se simte în momentul în care toți cei întristați se așează la masă. În acea clipă, oamenii se destind în fața preparatelor calde și proaspete și pomenesc cu seninătate pe cel care nu le mai este alături.  

  Food Evolution îți livrează în timp util, mâncarea pentru pomana acolo unde ai nevoie! Trebuie doar să ne contactezi! 


  DINTR-UN SINGUR LOC POȚI COMANDA MENIURILE PENTRU PRIMELE 3 POMENI!


  Iar dacă felurile de mâncare pregătite de bucătarii Food Evolution te vor convinge că au fost decizia potrivită, îți vom fi alături și la toate celelalte evenimente.


  Parte din comunitate de aproape două decenii 

   Livrare mancare pentru pomana

  Când vine vorba de alegerea cateringului potrivit pentru evenimentul de pomenire pe care îl vei găzdui, intră în joc mulți factori. Noi, echipa de la Food Evolution știm că decizia nu este una ușoară. De aceea, dorim să îți arătăm că suntem echipa și serviciul de livrare mâncare potrivit!

  ▶Vom da o notă personală comenzii pe care o faci astfel încât să ai siguranța că totul va fi pregătit așa cum îți dorești!


  ▶Vom găti mâncarea exact în ziua livrării, astfel încât să ai siguranța că preparatele sunt proaspete, că gustul, calitatea și textura vor fi perfecte.


  ▶Respectăm cele mai înalte standarde de calitate și igienă, astfel încât să ai siguranța că oferi invitaților tăi doar ce este mai bun.


  ▶Avem un meniu bogat în arome și preparate, astfel încât să ai siguranța că indiferent ce vei alege, va fi cu siguranță delicios.


  ▶Vom folosi toată experiența din cei peste 19 ani de activitate, astfel încât să ai siguranța că ai ales o echipă de profesioniști.

  Pierderea cuiva drag aduce familiei și durere, dar și o responsabilitate sufletească mare. Iar pomana este rânduiala care ajută sufletul celui decedat să se odihnească în pace și pe cei rămași, să se vindece. Pentru că a lua masa împreună, a oferi cuiva mâncare, este gestul de apropiere și bunătate care comemorează atât de firesc viața cuiva.


  FAMILIA ESTE TOTUL!

  Noi, toți cei din spatele Food Evolution, suntem mai mult decât o echipă, suntem o familie. De aceea știm că familia este totul! Mai ales în momente de grea încercare. De aceea, cu experiență și atenție, luăm în serios fiecare familie care comandă de la noi. Acest lucru completează cu un sentiment adăugat de mândrie și responsabilitate la tot ceea ce facem. Faptul că suntem o echipă-familie ne permite să îți oferim cel mai bun serviciu.

  Cu o experiență de 16 în HoReCa și o reinventare majoră, valorile care contribuie la efortul nostru comun de a livra experiențe culinare delicioase, indifferent de eveniment, sunt cele de căpătâi, prețuite din familie. Acestea ne ajută să rămânem întotdeauna integri, să punem clientul pe primul loc, să dezvoltăm gustul și să nu încetăm să depășim așteptările celor ce ne solicită serviciul.

  Am fost, suntem și vom fi serioși cu privire la principiile care ne ajută să fim mai buni:

  Calitate înainte de toate!

  Onestitate și autenticitate în arome!

  Profesionalism și responsabilitate!

  Formular De Contact

  Nume:

  Telefon:

  Email:

  Message:

  Ce cauți?

  Beneficiază de reduceri exclusiv pe email și află printre primii de noutăți!

  Abonează-te acum și profită de reduceri exclusive pe email alături de cei dragi.

  Pui cu ciuperci în sos de smântână cu măghiran

  Cineva din București a cumpărat

  Pui cu ciuperci în sos de smântână cu măghiran

  10 minute din Popesti-Leordeni

  Coșul tău